I can't say

Det finns inga ord för hur mycket jag saknar dig och älskar dig. Ingen känsla för hur mycket jag önskar du vore här hos mig.  Nio år sen du flytta hem,hälften av mitt liv utan dig och jag måste fortsätta leva tills du bara är en liten del av mitt liv, en liten del av mitt liv men för alltid en stor del av mitt hjärta och min själ.
Jag älskar dig mormor♥

Ps 139:5,en sång som du älska; "Du omsluter mig på alla sidor och du håller mig i din famn..."

My voice is gone


Min dag har varit lik blommorna, sjuk och nere. Halva min familj är sjuk, min äldsta bror, Natanael sover hemma för att han är magsjuk.
Jag har förlorat rösten rätt och slätt. Har ont när jag sväljer och pratar, därför låter jag bli att prata plus att jag låter som en rostig maskin.... Det är inte kul kan jag säga, och jag hoppas att jag nu inte blir smitta av min bror med magsjuka för jag har inte tid att vara sjuk, kan vara det nästa vecka då är det lov och jag missar inget i skolan om jag e sjuk.
Men jag förtröstar på Herren, han är min läkare och min borg, under hans vingar finner jag frid, tillflykt och läkedom. Det jobbiga är att jag inte kan be nu när jag måste vila halsen, jag vill verkligen be! att få prata med Gud, och det är så mycket lättare om man kan använda sin röst, men jag får hoppas han lyssnar på mitt hjärta och hör min innersta bön. Tack Gud för att du är så god även i stunder av lidande och kval♥

Kärlekens dag får en att minnas

Nu skriver jag en dag försent, men Glad alla hjärtans dag!!!
Min andra välsignelse som jag är så tacksam till Gud för är mina underbara vänner med Guds tro. De får mig att le, skratta. De uppmuntrar mig, peppar mig och välsignar mig. Att kunna umgås hemma hos någon, titta på en film, spela spel och i allt det kunna säga att "nu ber vi" det är det bästa som finns, det är så skönt. Nu i helgen på Loveday( på lördagen hade vi en hel dag i kyrkan då vi fick undervisning om vänskapsrelationer, partnerrelationer etc) när de pratade om vad en bra vän är och vilka vänner man ska ha runt omkring sig så insåg jag att Gud verkligen gett mig de rätta vännerna, något jag bett om att få nästan hela mitt liv.
Jag har inte alltid varit en bra vän, vilket gjort att jag har haft svårt att få vänner, men de gör mig till en bättre vän genom att visa mig vad en äkta vän ska vara och det är något underbart att få ha, en vän som kan vara ett exempel, någon att se upp till samtidigt som man är på samma nivå- förstår ni?
Jag älskar mina vänner, att hänga i kyrkan med er även fast vi kanske inte gör något ;P Att bara få vara med varandra, tack. Tack för att ni finns, många av er vet inte ens om vad ni betytt & betyder för mig.

All min kärlek till er, till ALLA mina vänner. Önskar jag kunde ge er alla en vit ros, vars innebörd är vänskap, denna eller snarare gårdagens kärleksfulla dag. Några fick en ros, önskar jag hade kunnat ge flera.

LOT'S OF LOVEYou raise me up!

                                                 "Det gamla är förbi, se det nya har kommit"


Vilken underbar känsla att veta att hur mångar gånger jag än faller så finns Gud alltid där och reser mig upp, förlåter mig och ger mig ny styrka. Hans kärlek för mig är djupare och starkare än någon annan kärlek, en kärlek som går över allt förstånd, det är så härligt att veta det och bara få njuta av att vara så älskad. Så när ensamheten kommer smygande och självkänslan inte är helt på topp, som det ibland kan kännas, då är det så skönt att veta att Gud är med mig och att han har skapat mig till precis den jag är, jag är perfekt med alla mina fel för ingen är felfri....men jag jobbar på det ;)

Jag är så tacksam till Gud att han aldrig ger upp om mig, att han alltid sträcker ut sin hand och att jag får komma in i hans öppna famn.
Gud har verkligen givit mig mycket, allt jag har gett upp, offrat, det är ingenting jämfört med all välsignelse och nåd han givit mig och idag kan jag säga att jag inte saknar något av det jag en gång hade för mitt liv är så mycket bättre nu!
Jag ska låta er veta två av dom välsignelserna som nog varit två av de största och som betytt mest för mig.

Min familj består av mina föräldrar, jag och mina fyra bröder. Mina bröder och jag har haft våra stunder med skoj och mycket skratt och nu i tonåren har mina bröder varit ett stort stöd, speciellt Natanael( men jag älskar alla mina bröder lika mycket, kom ihåg det)  med honom har jag kunnat prata om nästan allt, en axel att luta sig emot. Men under hela min uppväxt så har det varit en sak, eller snarare en person som jag saknat att ha i min familj.
Mina underbara kusiner, Emma och Olivia har alltid varit mina närmaste vänner som aldrig lämnat mig, även i regn och storm, de är mina två lillasystrar, men jag har aldrig kännt att jag haft en storasyster. Jag har alltid velat ha en storasyster så länge jag kan minnas.
Ni vet... någon man kan ärva fina kläder ifrån(inte pojkkläder) någon som är lika känslig som en själv, någon som gått igenom "kvinnoperioden", som kan ge råd och vet vad som är inne. Någon att se upp till, samtidigt som man kan hitta på dumma, busiga saker med. Någon att flumma med och skapa roliga systerminnen med, någon som förstår och som befinner sig på samma nivå, mammor är jättebra men de kommer alltid se en från mamma nivån. Det finns massa mer, men i alla fall ni tjejer kan förstå
- en storasyster är bara så grymt att ha!
Och förra året så "my dream came true"! Min bror Natanael fann kvinnan i sitt liv och en bättre storasyster skulle Gud inte kunna ge mig, visst om hon hade kommit tidigare skulle det varit ännu bättre enligt mig, men Gud har sina egna planer, han kan ju sånt där med rätt tidpunkt;-)
Jag älskar dig Sofia och är så glad och tacksam att du tillhör våran familj + den lilla bonusen som är goare än goast (lovar att inte äta upp honom, men han är ju så söt)


Väntar med den andra välsignelsen, så ni orkar läsa igenom den oxå :P

Puss & Kram


                                       I got the key to happiness, do u?


RSS 2.0