Måste bara....

...få berätta att jag älskar mina vänner och det är så grymt kul att få vara med dom, (särskilt när besluten går snabbt XD) I fredags så fikade jag och hade en riktig trevlig stund med Ange, Loppan och Jessi - att vara få är en fördel och lika roligt som när man är många:)  Och i lördas var vi just det, många. Firade våffeldagen en dag försent hemma hos mig. Först var vi bara några få, sen droppa folk in....tillslut var vi ca20 stycken :O ....wow det tänkte jag inte ens på då XD
Och när man är många kan man köra roliga lekar, vilket vi såklart gjorde efter våffelätandet;)

TACK ALLA UNDERBARA VÄNNER FÖR ATT NI GÖR MITT LIV SÅ LJUVLIGT OCH UNDERBART♥


Jag är hans älskade

Romarbrevet 9 berättar om att även fast jag inte är av Guds älskde folk, israel, även fast folket jag tillhör inte var hans och att jag en gång inte var hans älskade så är jag det nu. Jag är den levande Gudens barn, hans älskade som genom min tro vunnit hans rättfärdighet och jag behöver inte skämmas. Jag är av Israels stam pga att jag har tagit emot Jesus och jag har Guds DNA i mig.

Tack Abba fader för din kärlek, jag älskar dig så och höjer min jubel sång till dig!!


Sunday- sleepday

Sova tre timmar i solen är sååå skönt! ...sen att man inser att det inte går att göra de planerade läxorna då svider det lite..men åh vad skönt det var att få sova! ^^
Inte för att min dag varit särskilt jobbig.... inte jobbig alls- först ledarskola sen G12- kidz där jag lekte med socker söta Sophie-belle, men om man kommit hem sent kvällarna innan / kommit hem tidigt på morgonen så har man en del sömn att ta igen.
Tur så finns det alltid någon som jag får hämta styrka hos och visdom för att klara av läxorna- Gud idag får du hjälpa mig att ta mig igenom berget som heter läxor <3
Schweiz resan 2010

Walking in the sun

Hade en väldigt trevlig dag igår med mina underbara svägerska och kusin + lilla Anthon. En härlig promenad ner till slussen från skanstull i solen typ...var mycket skugga :P  Var lite kallt mot em plus att jag hade glömt min älskade halsduk hos Josephine så halsen min frös :( Men med så mysigt sällskap så gjorde det inget.
Vi hade väldigt roligt när vi skulle mata fåglar- först var det inga sen kom en, sen en till och vips så var hela tjocka släkten av olika måsar där.... men så försvann de utan att ens smaka! Och kom sedan tillbaks efter några minuter och det blev KRIG...bokstavligen hahahaha vi fick många konstiga blickar för vi stod och garva ihjäl oss XD

Senare möte jag och Sofia upp Natanael och så blev det mysig kväll hemma hos Sofia med sUper god pasta/bacon/ostsås röra mmmm och efter det (efter att Anthon lagt sig...efter mycket om och men :P) så såg vi på Baletten Askungen som gick på 2:an.... genom halva satt vi och skämta en massa strunt :P HAhaha resten så fascinerades vi av dansen.

KRIG!!!


Friday is the best!

Ett litet kort inlägg innan jag ska iväg till en av de bästa platserna jag vet på denna jord; Södermalmkyrkan, där det kommer vara ett gryyymt bra ungdomsmöte med ett grymt lovsångsband och grym undervisning från vem vet jag faktiskt inte men troligtvist från våra underbara ungdomspastorer :)
Kom dit om du inte har något att göra, varje fredag kl 19 på Götgatan 87, ta bara tunnelbanan till Skanstull leta efter ett stort blått kors och en snabb Thai kiosk and you'r there!

Jag har haft en jätteskön och lugn dag, hoppas din varit lika bra eller bättre<3

Blessings from Evelina !

Vardagliga jag

Jag har tänkt börja skriva lite mer vardags inlägg här och inte bara "djupa" inlägg, för min vardag är även det något som kommer från hjärtat eftersom jag låter er få en inblick i mitt liv - vilket är, inte super privat och intimt, men ändå mer än vad ni vet om mig ;)

Jag antar att jag inte är den enda som är super lycklig för den sol vi har haft nu under några dagar, tack Gud för solen! Solen för verkligen med sig glädje, morgonen blir lättare att ta sig igenom och att komma hem på em och solen fortfarande skiner och sprider sitt glädje ljus är helt underbart!
Jag hade en väldigt jobbig natt för några dagar sedan, grät mig igenom hela natten och sov med oro i hjärtat, så den morgonen behövde jag verkligen en uppmuntran. Jag behövde att hela dagen skulle visa mig hur underbar vår värld är; även fast den är full utav rent sagt massa skit... och Gud är så underbar och även fast jag inte var värd det så lät han solen skina, fåglarna sjöng, fick sällskap av min bror på bussen och hela morgonen började riktigt bra, istället för oro fylldes mitt hjärta av frid och glädje och även fast jag var sömnig, dödstrött så log världen mot mig. Jag ska inte dra ut och berätta alla detaljer - men dagen blev riktigt bra, härlig och Gud svarade på min bön- han visade hur underbar vår värld kan vara.Sedan igår när jag öppnade brevlådan så låg det ett paket till mig där, vilket alltid är lika trevligt- även fast det är en reklam grej man råkat börja premunera på som inte är fullt så nödvändigt... en rakhyvel med allt i ett; raklöddret finns i rakbladen... kostade mig 29 kronor, men det var kul att få paket och det gjorde mig glad...måste bara avsluta premunationen så att jag inte måste betala ännu mer för sånt jag inte behöver XP 

Så sol och paket i brevlådan är två saker som kan lysa upp min dag...vat faktiskt att om några veckor kommer jag få ett till paket men det får ni veta vad det är då jag fått det ;)


Some music & words, offcourse from my heart

Francesca Battistelli - Free to be me

Du och jag är som vi är, med alla våra fel - som vi får jobba på - men Gud älskar oss oavsett. Tack pappa Gud!


Francesca Battistelli - Someday soon

Längtar efter dig vem du nu är och jag hoppas det är du som är du med stort D, bara så att Du vet♥


Britt Nicole - Walk on water"When you take that first step
Into the unknown
You know that he won't let you go

So what are you waiting for?
What do you have to lose?
Your insecurities try to hold to you

You know you're made for more
So don't be afraid to move
Your faith is all
It takes and you can
Walk on the water too"

Gud låt mig förstå din storhet, din kärlek, din evighet och tack för att mod och styrka finns för mig att hämta hos dig så att även jag kan gå på vatten, vad väntar jag på? Vad väntar vi på?


RSS 2.0