Lord I'm coming home but the road is hard

Det är mycket smärta just nu och jag vet inte vad jag ska göra. Jag är rädd för det jag ser och för vad som händer med mig, rädd för en snar framtid som pressas på mig. Jag är livrädd och irriterad på mig själv!
Selfpity- det är vad jag går igenom just nu och jag vill att det ska gå bort- men det är grundat på problem som stressar upp mig och skrämmer mig och gör mig svag.
Gud är inte lika nära och det är för att jag drar mig undan men jag vet att Han är den jag förtröstar på, Han är mitt stöd och jag lämnar Honom aldrig- går en bit bort, men aldrig lämnar och Han i sin stora nåd och kärlek lämnar aldrig mig, Han går inte bort utan står med öppna armar och välkomnar mig i Sin famn som är full av kärlek,styrka och frid.
....Jag behöver bara hitta dit igen♥

Älskar dig pappa Gud, vänta på mig för jag kommer♥♥♥


Rätt är inte rätt

När jag gör något eller ska någonstans så vill jag ha rätt anledning till varför jag gör det. Men jag vet inte hur jag ska välja när det rätta stället att vara har både rätt anledning men fel anledning till varför jag ska vara där. Du är anledning till att jag vill förbättra, du är anledningen till att jag är på rätt plats, men det ska inte vara du som är anledningen till varför jag går till kyrkan, varför jag går till cellen, varför jag är med mina vänner... hur kan jag ha kvar dig i hjärtat men ändå ha rätt anledning, rätt grund?!


/ett frågande, längtande, förvirrat hjärta♥

Det lilla huset.

Det finns ett litet hus mitt i en stor stad
Det är ett vackert hus som utstrålar glädje och värme till husen i dess närhet, de husen älskar det lilla huset och huset älskar dom.
Staden där det lilla huset är byggt är en lycklig stad.
Byggmästaren som byggt alla husen i staden älskar vart och ett av husen, för honom är ingen den andre lik.
Men vissa områdena av hus älskar inte byggmästaren, vissa vet inte ens om honom. När han kommer och knackar på öpnnar de inte sin dörr. Men för det lilla huset är det inte så, alla i dess område, inklusive det lilla huset älskar byggmästaren och han är ofta på besök i dessa hus.
Men det lilla huset har på senaste tid inte släppt in byggmästaren när han knackat på, han står och knackar och vill så gärna komma in, reparera det som är trasigt och städa det lilla huset.
Men det lilla huset vågar inte släppa in byggmästaren, det har blivit så stökigt i det lilla huset och vissa ställen är mer trasiga än vanligt. Byggmästaren vet om detta, för om han inte varje dag får komma in i huset så är det ingen som tar hand om det.
De andra husen i det lilla husets närhet vet inte om att byggmästaren inte får komma in och ser inte det heller för det lilla huset använder allt av det bästa den har kvar för att vissa samma kärlek och värme som den tidigare gjort, men utan byggmästaren blir det mindre helt att visa upp och svårare och jobbigare för det lilla huset att hålla upp sin fasad, speciellt med alla uppgifter det finns för det lilla huset i staden.
ibland önskar det lilla huset att hon aldrig blivit byggt, för det förstår inte varför byggmästaren byggde den, vad hade det lilla huset igentligen för mening i staden?
Fast det lilla huset älskade husen i sin närhet alldeles för mycket för att någonsin vilja lämna dem och inte mer få se dem och det lilla huset älskade byggmästaren, hon älskar byggmästaren men kan inte släppa in honom.... för det lilla huset känns allt fel och det lilla huset mår inte bra, har det lilla huset någon framtid alls? hur ska det gå för det lilla huset?!


Nuet och denna dag

Har precis nattat söta Leah och Mile, Leah var så trött, hon somna redan då vi titta på film så hon gick raka vägen till sängen, la sig och slockna.Så söt<3
Mile ville bestämt ha en specifik nattvisa, men jag kunde inte komma på vilken ...till slut så gick det bra med "Godnatt små kamrater" och att jag sa "älskar dig" så somna han. Barn är så underbara.

 

Har tänkt på det här med att man önskar man kunde hoppa fram i tiden, då man tycker att livet borde vara perfekt eller det man längtar efter, som jag och många av mina vänninor längat efter; Man har sin drömkille och väntar på att frukten av ens kärlek ska välkomnas till värden... men jag insåg att om jag skulle skulle spola fram tiden, så skulle jag inte kunna vara lika lycklig som om jag hade levt alla de år jag spolat förbi, för då skulle jag gå miste om orsaken till varför jag blev lycklig, utan de tuffa och olyckliga tiderna så kommer vi inte kunna känna lyckan av att ha kämpat och kommit igenom det och vi kommer inte kunna uppskatta lyckan vi har på samma sätt.

Sen så är den bästa lyckan den vi upplever i svåra tider, för som jag sa vi uppskattar den mer och kommer ihåg den bättre.

Så om du önskar att du kunde bara lämna allt du gör nu och hoppa framåt, tänk då på att det är resan dit som gör det värt att komma fram, om du missar resan så vet du kanske aldrig att du kommit fram. Det VIKTIGASTE: och i allt lita och förtrösta på Gud, han är aldrig långt borta^^

Big HUG <3


DU får bara inte missa!!!

"Det kommer bli en helskön kväll! Förutom att du ska få lyssna till bra musik och tjejer som berättar om sina liv så kommer vi ha på plats Tilde Hylander som är professionell makeupartist, hon kommer ge dig tips om hur du bla kan få de perfekt sotade ögonen. Debora Romo som arbetar som frisör ger dig tips om vårens heta frisyr och färgning, Elin Freiman, stylist och egen företagare kommer visa vårens färger och trender, Michaela Berglund från "Finfina Naglar" kommer pyssla om dig och ge tips och råd. "
Vårt cafe är laddat med diverse himmelska hembakta skapelser!.....mmmmmmummms!!

Ta gärna med dig dina vänner!
Så kom och missa inte årets BÄSTA evenemang för tjejer, kommer bli stört kul!!

RSS 2.0